Welkom bij fitnessvereniging City Gym Rotterdam
Langs de Linker Rottekade in Crooswijk vindt je sportschool City Gym, de enige sportschool in Rotterdam en omstreken waar je kunt sporten voor €1,50 en waar gewerkt wordt zonder een verplicht abonnement, waar je geen inschrijf/administratie kosten betaald en waar er geen opzegtermijn is.

                                            Hoe werkt het?
Wat mag je dan verwachten van zulke voordelige tarieven zul je denken. Onder professioneel toezicht van instructeurs kan er veilig en sportief gesport worden. De club beschikt over meer dan 60 cardio- en fitnesstoestellen, een ruim aanbod free weights en een spinninghoek. Tevens is er een mogelijkheid tegen een voordelige vergoeding om te trainen met een personal trainer.

Voor alle prijzen m.b.t de contributie, consumptie en het trainen met een personal trainer verwijzen we je naar de pagina "prijzen".
We krijgen regelmatig de vraag "Kan ik echt trainen voor maar €1,50?" Ja dat kan! Elke keer dat je komt trainen betaal je aan de balie €1,50 en dan mag je trainen tot sluitingstijd en wanneer je weer komt sporten de volgende keer betaal je weer €1,50 je zit dus nergens aan vast.

Je kunt ook een 10x trainen strippenkaart bij ons aanschaffen, deze kost €10,- enige voorwaarde die hieraan zit is dat je de kaart binnen een tijdbestek van 5 weken vol maakt. Voor mensen die liever vooruit betalen hebben we prepaid abonnementen beschikbaar, dit houdt in dat je het bedrag voor het desbetreffende abonnement vooraf betaald en wanneer je abonnement afgelopen is zit je nergens aan vast.(zie pagina prijzen)
We hebben geen kleedkamers dus het is handig als je in je sportkleding komt en de enige
verplichting die we hebben is dat je een handoek mee neemt. Er zijn wel kluisjes beschikbaar
en deze werken op een losse euro dus vergeet niet een extra eurootje mee te nemen!

Mocht je na het lezen van de website nog steeds vragen hebben, kom dan eens langs of stuur
ons een mailtje via de pagina "contact"

Met vriendelijke groet,

Team City Gym.
De Sportschool
Copyright © City Gym sinds 2005